Algemene info

Voor wie?

Energetische massageEen tantra massage is voor iedereen een unieke beleving. Meer nog, zelfs elke sessie is voor eenzelfde persoon telkens anders. In een diepere staat van ontspanning beslist het lichaam namelijk zelf, onder begeleiding van de therapeut, of de tijd bijvoorbeeld gekomen is om bepaalde emoties, blokkades of trauma’s los te laten.

Voor wie is een tantra massage aangeraden of mogelijk?

 • Personen die onrustig en gestresseerd zijn, of zich niet goed in hun vel voelen
 • Personen die problemen van relationele of seksuele aard ondervinden
 • Personen die in hun leven traumatische ervaringen beleefd hebben
 • Personen die nieuwsgierig zijn naar energetisch werken en de gezondheidsvoordelen en sensaties die hieruit kunnen volgen voor lichaam en geest

Wie bewust op zoek is naar een erotische massage met als enige doel het bereiken van een orgasme of happy ending, is hier aan het verkeerde adres en zet zijn of haar zoektocht best verder.

Heb je problemen met je gezondheid of specifieke klachten, dan is het belangrijk dat je deze vermeldt op het aanvraagformulier. Wanneer op basis hiervan volgens ons een tantra massage afgeraden wordt, laten we je dit zo snel mogelijk weten.

Na het vastleggen van een datum voor de afspraak ontvang je nog een document met enkele tips en richtlijnen als voorbereiding op de massage.

Mogelijke effecten

Een tantra massage is een reis in en naar jezelf. Stap voor stap wordt een diepere staat van ontspanning bereikt. Meer en meer weg uit je hoofd en bewust in je lichaam zelf aanwezig.

Dit gaat samen met je hersengolven die van een beta naar een alfa en uiteindelijk zelfs theta toestand kunnen gaan. Deze theta staat wordt ook bereikt tijdens bijvoorbeeld hypnose en de REM slaap. Het is de poort naar het onderbewustzijn waar herinneringen en emoties worden vastgehouden. Je energie wordt ‘wakker’ gemaakt en het is mogelijk dat energetische blokkades en trauma’s loskomen en geuit worden.

Volgens de principes van tantra wordt deze energie tijdens de massage naar boven in het lichaam geleid, een proces dat we sublimatie noemen. Dit kan gepaard gaan met intense sensaties die soms over het hele lichaam gevoeld worden en mogelijks zelfs orgastisch van aard zijn (los van het al of niet behandelen van de genitale zone). Dit is voor heel veel mensen een nieuwe wereld die opengaat.

Tantra massage effectenDe massage leert je om puur te ontvangen zonder zelf terug te geven, iets wat voor veel mensen (vaak vrouwen) niet altijd evident blijkt. Een echt me-time moment!

Je krijgt ahw een injectie van levensenergie, die volgens sommigen tot weken na de massage voelbaar is. Dit kan zich uiten op verschillende manieren *:

 • Een gevoel van diepe ontspanning, zowel lichamelijk als geestelijk, wat een positief effect heeft op je stressniveau en angsten
 • Door de vrijgestelde endorfines kan eventuele pijn verlicht worden (bv. fibromyalgie, CSV), tot soms dagen na de massage
 • Een mentale helderheid waardoor gemakkelijker (zware) beslissingen genomen kunnen worden
 • Een actievere levensstijl en zin om meer te bewegen
 • Creatiever zijn in alles wat je onderneemt en doet
 • Kan helpen bij problemen van impotentie, vroegtijdige zaadlozing, vruchtbaarheid, ongevoeligheid voor orgastisch genot
 • Stimuleert het immuunsysteem zodat gezondheid en het zelfhelend systeem van het lichaam ondersteund wordt
 • Wekt de seksuele energie op en leidt deze door het lichaam om blokkades vrij te maken en het potentieel van het orgastisch genot te vergroten
 • Opent jouw hartchakra en ontwikkelt een grotere openhartigheid en waardering voor het leven 

Verder kunnen de verschillende getuigenissen helpen om een beter beeld te krijgen over de mogelijke effecten van een tantra massage.

* Deze effecten kunnen niet gegarandeerd worden.

Verloop & Tarieven

Het verloop van de massage en de tarieven zijn afhankelijk van de gekozen therapeut en vind je terug op de therapeuten pagina.

Afspraak

Tantra massage afspraak

Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

Yoni massage

Yoni massage

Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

Lingam massage

Lingam massage

Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

Therapeuten

Tantra massage therapeuten

Ontdek meer over de verschillende therapeuten en hun achtergrond.

Getuigenissen

Tantra yoni massage getuigenissen

Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

Video's

Tantra massage video's

Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.