Danielle

  Info
  Land: België
  Provincie: Antwerpen (BE)
  Locatie: BE - Malle
  Therapeut voor: Mannen, Vrouwen
  Therapievorm: Healing Love massage, Intuïtieve healing massage, Tantra massage (lingam), Tantra massage (yoni)

  Over mezelf

  Danielle tantra massageHet leven bracht me van hoofd, naar hart, naar mijn centrum. Ik was altijd de gevoelige ziel. Ik voelde altijd zo veel, te veel. Ik begon te geloven dat er iets mis was met me. Waarom paste ik er niet helemaal bij? Waarom werd ik verdrietig als mensen negatief over anderen spraken? Waarom voelde ik alles wat anderen voelden, zelfs nog voordat ze zich er zelf van bewust waren?

  Mijn levensweg bracht me rond m'n 30ste van een Reiki meester, naar een tantrische yoga school in Thailand. 

  Daar leerde ik zoveel over mezelf. Voor het eerst in m'n leven besefte ik dat deze energie die zo natuurlijk doorheen mijn systeem stroomt, tantra is. Ik ben tantra. Later werd door Ronny D'Hulster, een astroloog, bevestigd dat de tantrische helende energie in mijn geboortekaart staat gegrift. 

  In India kwam ik in contact met Arjun Serneels, een vedisch en tantrisch priester. Hij studeerde met veel grootmeesters in India en Nepal. 
  Arjun introduceerde me in de rituele puja ceremonies; het vereren van Goden en Godinnen dmv mantra´s, offeringen ed.
  Na vele jaren van persoonlijke struggles, en het breken van mijn eigen denkpatronen en ego, ben ik eindelijk op een punt gekomen waar ik mezelf ten volle omarm, met al mijn gaven van hoge sensitiviteit en diepe compassie.

  Mijn diepste zielen missie is mensen helpen om terug in contact te komen met hun gevoelens. Hen gidsen door diepe blokkades, zodat ze terug van het leven gaan houden, genieten, vieren...
  Mensen aanraken, vanuit onvoorwaardelijke liefde, zonder verwachtingen. Vierend dat wat ik te geven heb, ontvangen mag worden. Dankbaarheid voelen wanneer mensen zichzelf openen voor deze stroom van Pure Liefde. Ik voel een diepe devotie voor het menselijke leven.

  Training

  Zweedse massage, hotstone-massage, kruidenstempelmassage, Thaise massage, Japanse hoofdmassage, Chinese maagmassage, ayurvedische massage, Tibetaanse massage, voetreflexologie, lingam en yoni massage, helende liefdesmassage (tao), kosmische helende liefdesmassage, tantrische helende massage, 5 elementen tantra massage, Body De-armouring, Kashmiri massage

  Verloop

  Een sessie duurt 1 tot 2,5 uur. De massages worden uitgevoerd op een massagetafel of een mat, afhankelijk van de massage.
  Ik gebruik warme, 100% natuurlijke olie.

  Gelieve voor onze afspraak altijd een douche of bad te nemen.

  De ontvanger van een massage speelt een passieve rol tijdens de massage en mag de therapeut niet seksueel aanraken. Indien dit niet gerespecteerd wordt, stop ik de sessie onmiddellijk zonder terugbetaling of boeking van nieuwe sessies.

  Ik werk enkel op maandag, dinsdag en donderdag van 9-15u. Gelieve hier op het afspraak formulier rekening mee te houden.

  Lichaamswerk is een belangrijke schakel. Deze kan echter niet bestaan zonder een goeie psychologische begeleiding.
  ----
  Ik werk enkel met mensen die hun verantwoordelijkheid nemen over hun heling, en zich niet verliezen in verslavingspatronen van drank, drugs, en andere bedwelmende middelen. Heling kan enkel plaatsvinden wanneer onze geest helder is.

  Danielle massage

  Healing massage

  Helende massage is een full body massage.  Je hele lichaam wordt liefdevol en toegewijd gemasseerd. Je ervaart wat ontspanning is, zakt dieper weg en komt zo dichter bij je ware gevoelens en sensitiviteit. Zachtjes zak je verder in overgave. Een overgave die je kan inzetten om in flexibiliteit, speelsheid en vol creativiteit in het leven te gaan staan en verbinding te maken.

  Ik werkt intuïtief, en luister naar wat me wordt ingegeven in contact met jou als

  ontvanger. Zo wordt elke massage een uniek gebeuren. Tijdens de massage stroomt helende energie via mij naar jou.

  Volgens de tao/tantra filosofie ontspringt onze levensenergie vanuit onze seksuele energie. Tijdens full body massage wordt deze energie vaak spontaan opgewekt.  Ook kwetsuren, opgelopen tijdens intimiteit en seksualiteit, kunnen geheeld worden. Zo kan jij weer helemaal gaan stromen en terug thuiskomen bij jezelf.

  Tantrische massage

  Er is een mogelijkheid om de full body massage uit te breiden met een lingam of yoni massage. Het belangrijkste deel van deze massage is om je seksuele energie te laten stromen door je hele lichaam. Zo wordt seksuele energie omgezet in levensenergie. Die helpt je om je vitaler, creatiever en speelser door het leven te laten gaan. Deze levensenergie stimuleert tevens het zelfhelend vermogen van je lichaam. Deze tantra massage maakt dat je je gezonder en energieker zal voelen. We werken hier dus NIET naar een ejaculatie, maar naar een full body orgasme. Je hele lijf gaat zinderen, tintelen, alle energiebanen komen vrij.

  Lingam en yoni massage deblokkeren oude trauma's die op seksualiteit en intimiteit zijn komen vast te zitten. Klachten zoals impotentie, vroegtijdig ejaculeren, verminderde gevoeligheid, en voor vrouwen gebrek aan zin in seks, niet ervaren van orgasmes, pijn tijdens seks, ... zullen oplossen of reduceren.
  De lingam en yoni massage die hier worden aangeboden zijn professionele, diep genezende, verjongende en herstellende therapiën. Dus geen erotische seksuele dienst, met klassieke happy ending. 

  Bij aanvang van elke massage bespreken we kort wat je wensen en intenties zijn. 
  Ik werk met "one way touch". 
  Jouw en mijn grenzen worden voor de behandeling besproken.

  5 elementen tantra massage

  In de 5 elementen massage integreren we de elementen aarde, water, lucht en ether. We werken van materie (aarde) naar leegte (ether) en van de onderste chakra’s naar de bovenste.

  We bezitten allemaal deze elementen.

  De vijf elementen worden één voor één opgewekt door middel van aangepaste massage technieken in combinatie met aangepaste muziek én intentie.

  Aarde staat voor alles wat tastbaar is, je fysieke lichaam, een goede gronding of aarding, diep wegzakken in je ademhaling.

  Water staat voor je emoties, verwerken van indrukken, vloeiende bewegingen.

  Vuur is het element van de wilskracht, creativiteit en moed. Stevige, vurige aanrakingen, vol passie.

  Lucht staat voor expressie, passie,  woorden en gedachten. Zachte aanrakingen, kietelen,  blazen.

  Ether maakt dat je loskomt van je persoonlijkheid. Het is het element van verbinding en integratie met de totaliteit van het leven. Hier wordt het lichaam nog amper aangeraakt en werk ik met de energie vanuit de auralagen.

  Het effect van deze massage is verbluffend. Doordat we langzaam en in deze volgorde de vijf elementen in jou lichaam en aura aanraken, opwekken en integreren, gaat je levensenergie helemaal stromen. Je komt in een totale ontspanning en een magische extase die ver voorbij je lichamelijke beleving gaat.

  De uitdaging is om de vijf elementen met elkaar te verbinden, zodat het lichaam in een uitgebalanceerde staat van zijn en extase komt.

  Misschien ervaar je het ene element als meer aangenaam dan het andere. Dat is normaal. Wie weet mis je wel wat vuur in je leven, ga je dat uit de weg. Dan kan het element vuur en de manier van aanraking tijdens dit gedeelte van de massage als lastig ervaren worden.

  De kunst is om je over te geven aan wat er komt, zonder je weerstand groter te maken, en te ervaren wat de beleving met je doet. Wie weet komen er emoties los… alles is welkom. Je bent in een veilige ruimte, onder mijn steeds rustige, compassievolle begeleiding. Ik ben bij je, gedurende de hele reis.  Samen gaan we op pad om jou balans in je hele wezen optimaal op punt te brengen.

  Eén of twee van deze elementen zijn vaak meer uitgesproken bij iemand aanwezig dan de anderen. Sommige mensen zijn heel nuchter en down to earth. Deze personen hebben veel aarde element in zich.

  Anderen hebben meer water element. Deze mensen zijn heel meegaand en hebben het makkelijk om mee te gaan in de stroom van het leven en de veranderingen die het leven met zich meebrengt.

  Vuur mensen hebben vaak veel pit en passie en spreken zich makkelijk uit, in hun mening, in wat ze voelen, wat ze willen. Het zijn meestal passievolle mensen.

  Luchtmensen zijn mensen die veel praten, in hun verhalen zitten. Er zal zelden een stilte vallen in een gesprek met luchtmensen. Ze maken veel gebaren en zijn alom aanwezig.

  Ether mensen zitten graag in stilte, zijn afwachtend en naar binnen gekeerd. Ze worden niet goed begrepen door anderen doordat hun bovenste chakra’s meer geopend zijn en zij zich in een andere wereld bewegen dan het aardse leven hier.

  Deze massage wordt op een futon op de grond gegeven. Zowel de ontvanger als de gever zijn beiden naakt. Dit schept een gevoel van gelijkheid. Ook hier geldt de afspraak dat de gever enkel respectvol mag aangeraakt worden.  Indien men wenst kan deze massage uitgebreid worden met een yoni of lingam massage. Dit kan wel enkel in een sessie van 2u.

  Kashmiri massage

  De Kashmiri massage is niet voor iedereen toegankelijk. Pas wanneer je reeds een sensuele tantra massage hebt ontvangen, of kennis hebt gemaakt met Tantra en gekend bent met het sacrale ritueel van een tantra massage, is deze Kashmiri massage voor jou beschikbaar.

  Waar de sensuele tantra massage al een sacraal ritueel is, versterken we dit met 200% in de Kashmiri massage. 

  Door de positie van gever en ontvanger tijdens de massage, is er een constant lichaamscontact tussen beiden. Hierdoor wordt automatisch body to body massage afgewisseld met de gegeven massagetechnieken.

  Kashmiri massage begint met een respectvolle begroeting. We zetten onze intenties, sluiten onze veilige ruimte en zuiveren onze energetische lichamen.

  Ook je lingam of yoni wordt gemasseerd, tenzij je dit niet wenst.  Prostaatmassage is niet mogelijk.  

  Net als bij de sensuele massage, is ook hier het belangrijkste doel om via je seksuele energie je levensenergie te activeren. Die helpt je om je vitaler, creatiever en speelser door het leven te gaan. Deze levensenergie stimuleert tevens het zelfhelend vermogen van je lichaam.

  Tantra massage maakt dat je je gezonder en energieker zal voelen. D.m.v. ademhaling, beweging en geluid is het mogelijk je capaciteit tot full body orgasme te bereiken.

  Een full body orgasme kan puur extatisch zijn. Maar vergis je niet. Blokkades worden los geschud. Emoties en onbewuste, onverwerkte zaken kunnen naar de oppervlakte komen. Dit is de helende kracht van tantra massage.

  Je hele lijf gaat zinderen, tintelen, alle energiebanen komen vrij. 

  Lingam en yoni massage deblokkeren oude trauma's die op intimiteit en seksualiteit zijn komen vast te zitten. Schaamte door opvoeding, negatieve conditionering of slechte ervaringen, (seksuele) trauma's resulteren in een laag zelfbeeld en/of blokkades. Hierdoor ben je niet meer in staat om te genieten van je levensvreugde en je lichaam. 

  Allerlei fysieke klachten verminderen doordat we werken op onze onbewuste blokkades, stress reduceren en ons zenuwstelsel ontspant. Hierdoor schudt het lichaam letterlijk alles los wat ons niet langer dient.

  Jouw en mijn grenzen worden voor de behandeling besproken.

  Deze massage wordt op een futon gegeven. Zowel ontvanger als gever zijn beiden naakt. Dit maakt dat we gelijkwaardig zijn en ons allebei blootgeven aan de ander. Hierdoor wordt de intimiteit van deze massage versterkt.

  Body De-armouring

  De-armouring is letterlijk vertaald ont-harnassen. De-armouring is een manier om blokkades, vastzittende energie, emoties en spanningen in het lichaam los te laten.

  Body armour werd voor de eerste keer beschreven door Wilhelm Reich in de jaren 1930. De beoefening ervan is zo oud als de Sjamanistische tradities en heeft vele verschillende vormen.

  Mijn manier van werken brengt een liefdevolle, zachte aandacht naar het gebied van spanning, gevoelloosheid of disconnectie. In plaats van met geweld door de blokkade heen te werken, gebruik ik een zachte aanraking. Ik nodig het lichaam uit om zich te openen, steeds met respect voor de grenzen die het lichaam van de ontvanger aangeeft.

  We verwelkomen alle delen van jou die ooit afgewezen werden, zodat ze expressie vinden en in een liefdevolle manier weer geïntegreerd worden.

  De-armouring opent de energiestroom en de connectie tussen hoofd en lichaam. Hierdoor kunnen blokkades en vastzittend trauma in het weefsel van het lichaam vrijkomen. Vaak wordt pijn in het lichaam verlicht of zelfs verwijderd door de-armouring. Het kan ook de Kundalini energie activeren, maar dit is geen doel van deze behandeling.

  Deze manier van de-armouring combineert verschillende technieken. Ik gebruik zachte massage-achtige aanraking om het lichaam te openen, totdat een gebied zich aandient waar spanning mag bevrijd worden. Ik gebruik een combinatie van technieken uit triggerpoint therapy, accupressuur, Chi Nei Tsang energy meridian work, healing, breath, sound, physiotherapy and muscle stretching.

  Trauma seksualiteit Lichaamswerk

  Seksueel misbruik maakt dat je disconnecteert van je lichaam. Weg van de pijn. Je ziel splitst zich van je lijf. 
  Je overlevingsmechanisme zorgt er op die manier voor dat je het misbruik overleeft.
  De pijn kan je op die manier doven, maar de vernedering blijft. Je lijf ben je "kwijt". 
  Ook de wijsheid van je lichaam, je intuïtie, of buikgevoel, gaat verloren.
  Waar is je grens?
  Wat is van mij en wat is van de ander?
  Wie ben ik? Wat wil ik? Wie kan ik vertrouwen? Wanneer stopt de angst? Waar vind ik rust? 

  Door dit overlevingsmechanisme ga je onbewust je lichaam constant over haar grens duwen. Pijnen en ongemakken ga je negeren, omdat je het contact met je lijf bent verloren. 

  Je mag weer de veiligheid gaan voelen. Weer thuiskomen in je lichaam. Je lichaam is gemaakt om van te houden. 
  Jij bent het waard om van te houden. HELEMAAL!

  Ik wil je graag begeleiden op je reis terug naar eenheid met jezelf, je lichaam en je geest weer verbinden. 
  Zelfliefde, eigenwaarde, gezonde grenzen, je eigen stem, jouw waarheid, jouw kracht.

  Doorheen je boosheid, je verdriet, de vernedering, de schaamte, de onmacht.

  Aankomen bij jezelf, in liefde en zachtheid.

  We werken op jouw tempo, zoeken stap voor stap het juiste traject. Soms gaan we 2 stappen vooruit, dan weer 1 achteruit. Het pad naar heling loopt nu eenmaal zo.

  Ik start het traject met kennnismaking, zachte heling d.m.v. stemvorken, zachte muziek, veilige omgeving.
  Steeds vraag ik jouw goedkeuring. Niets gebeurt zonder jouw toestemming. Het is belangrijk dat jij weer zeggenschap krijgt over jouw leven, in zijn totaliteit. 

  Tools die worden ingezet, volgorde en frequentie afhankelijk van individueel herstelproces:

  • Stemvorken, zachte muziek
  • Coaching naar zelfliefde, eigenwaarde, eigen grenzen, liefde voor je lijf en wie je werkelijk bent.
  • Healing d.m.v. zachte aanraking, naar mate wat voor jou veilig voelt
  • Body Trauma Release Excersises (Nervus Vagus)
  • Massage waarbij we starten met handen, hoofd, voeten.
  • Dearmouring 

  Healing

  Een healing activeert en ondersteunt het zelfgenezend mechanisme in ons lichaam. Onverwerkte emoties en ervaringen komen in je bewustzijn. De helende energie zal je helpen en ondersteunen tijdens dit bewustzijnsproces. Healing werkt steeds zeer bevrijdend en je voelt meteen de warmte van de liefdevolle energie die door je hele lichaam wordt ontvangen. De liefde in deze energie maakt dat je je meer en meer ontspant en tot diepe rust komt.

  Een healing werkt zowel lichamelijk als geestelijk ontgiftigend en bevrijdend. Het neemt pijn weg en steunt op een natuurlijke wijze het proces van genezing. Healing kan ook worden toegepast bij trauma, chronische ziekten maar evengoed bij griep, onstekingen, vermoeidheid, stress, slapeloosheid, enz. Healing is een heel mooi tool in de groei naar bewustwording, innerlijke ontspanning en verbinding met jezelf en van daaruit met al je relaties om je heen.

  Bij het regelmatig ontvangen van healing worden emotionele pijnen genezen en onverwerkte ervaringen naar ons bewustzijn gebracht. Hierdoor kunnen we onverwerkte emoties loslaten en ons weer helemaal in balans brengen.

  Vanaf een sessie van 2u kan healing gecombineerd worden met Body Release Trauma Excersises. Via enkele eenvoudige oefeningen activeren we de psoas spier. Hierdoor gaat het lichaam shaken, en op die manier opgeslagen stress en trauma loslaten. Na deze sessie ga ik verder met healing. Doordat we al veel hebben losgelaten via het shaken, kan de helende energie nog dieper doordringen. Dit zorgt voor een zeer diep effect. 

  Coaching

  Een gesprek is een fijne, veilige manier voor een eerste kennismaking. Samen toetsen we af waar je vastloopt, wat je hulpvraag is, waar je graag verandering in brengt. We stellen intenties en doelen.

  Zo voelen we samen welk soort lichaamswerk voor jou veilig voelt en het beste met jou resoneert. Meerdere gesprekken kunnen ook. Ik bezit een hele toolbox aan schatten waarmee ik jou graag begeleid.

  Het verloop van jouw reis naar je thuiskomst bij jezelf, ontvouwt zich stap voor stap. 

  We stemmen regelmatig af, om goed in te voelen, in open communicatie. Met zachte aanwezigheid, en oprechte interesse, begeleid ik jou door je transformatie.

  Danielle massagetafel

  Tarieven

  Healing massage

  135 euro/sessie van 1 uur 30 min

  Tantrische massage

  150 euro/sessie van 1 uur 30 min
  200 euro/sessie van 2 uren
  250 euro/sessie van 2 uur 30 min

  5 elementen tantra massage

  150 euro/sessie van 1 uur 30 min
  200 euro/sessie van 2 uren
  250 euro/sessie van 2 uur 30 min

  Kashmiri massage

  200 euro/sessie van 2 uren
  250 euro/sessie van 2 uur 30 min

  Body De-armouring

  135 euro/sessie van 1 uur 30 min
  180 euro/sessie van 2 uren

  Trauma seksualiteit Lichaamswerk

  135 euro/sessie van 1 uur 30 min
  180 euro/sessie van 2 uren

  Healing

  135 euro/sessie van 1 uur 30 min
  180 euro/sessie van 2 uren​

  Coaching

  115 euro/sessie van 1 uur 30 min

  Het was eerder deze maand een heel fijne tantra ervaring met een erg tactvolle en inlevende therapeute! Ook al was het de eerste kennismaking, het voelde meteen vertrouwd aan! Ik kijk dus reeds uit naar een volgende keer.

  E. uit Turnhout (sessie 1) [therapeut: Danielle]

  Bij aankomst was ik wel licht zenuwachtig omdat ik nog niet goed wist waar me aan te verwachten. Maar Danielle is een respectvolle, mooie en warme vrouw, die me onmiddellijk op mijn gemak stelde. In een huiselijke en sfeervolle omgeving is het volop genieten van haar gouden handen en lichaam. Ze gaf me het gevoel niet zomaar een klant te zijn en eens in de massage kon ik niet anders dan me helemaal aan haar over te geven. Heerlijk van begin tot het einde en zelfs erna nog nagenoten! Zeker voor herhaling vatbaar!

  Anoniem uit Antwerpen (sessie 1) [therapeut: Danielle]

  Enkele weken terug heb ik een sessie ondergaan bij Oshun, een echte aanrader.
  Danielle stelt je meteen op je gemak, na een korte introductie en uitleg is het echt genieten. Je krijgt instant een vertrouwd gevoel, een connectie die niet enkel tijdens maar ook na de sessie blijft nazinderen. De massage heeft zo'n deugd gedaan, dat deze zowel fysiek maar ook mentaal tot rust brengt en verdrongen emoties losmaakt. Ik kan het iedereen aanbevelen en hoop zelf snel terug te kunnen want het is zalig genieten.

  JD uit Vosselaar (sessie 1) [therapeut: Danielle]

  Geslacht
  Ben je zwanger?
  Locatie
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  LET OP! Zoë geeft énkel coaching, GEEN MASSAGE!
  Bekijk het profiel van Frederike voor meer uitleg over de mogelijke sessies.
  Keuze
  Keuze
  Energetische orgaanmassage
  Neuro-emotionele integratie
  Gegeven door Patrick en Isabelle
  Gegeven door Christophe en Saskia
  Gegeven door Christophe en Anke
  Langere sessie mogelijk (+ 50€ per extra 30 min)
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  Gegeven door Patrick en Isabelle
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Deze sessies omvatten gesprek, voorbereiding en ritueel, massage van 1,5-2u-3u, verfrissen en nagesprek.
  Samen met Christophe gegeven
  Meer info bij persoonlijk contact
  Optioneel. Ik wens een:
  Samen met een vrouwelijke collega therapeut
  Optioneel. Ik wens een:
  Samen met een vrouwelijke collega therapeut
  Optioneel. Ik wens een:
  Samen met een vrouwelijke collega therapeut geef ik jou en je partner gelijktijdig elk een massage.
  Optioneel. Ik wens een:
  Samen met een vrouwelijke collega therapeut geef ik jou en je partner gelijktijdig elk een massage.
  Optioneel. Ik wens een:
  Samen met een vrouwelijke collega therapeut geef ik jou en je partner gelijktijdig elk een massage.
  Extra focus bij yoni massage op:
  Contact voorkeur. Ik wil...
  Rook je? Zoja, hoeveel sigaretten per dag?
  Drink je alcohol? Zoja, hoeveel dagen per week?
  Hoe ben je op deze site terecht gekomen?

  Afspraak

  Tantra massage afspraak

  Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

  Yoni massage

  Yoni massage

  Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Lingam massage

  Lingam massage

  Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Bekkenbodem massage

  Bekkenbodem massage

  Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

  Getuigenissen

  Tantra yoni massage getuigenissen

  Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

  Video's

  Tantra massage video's

  Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.