Danny

  Info
  Land: België
  Provincie: West-Vlaanderen (BE)
  Locatie: BE - Tiegem
  Therapeut voor: Mannen, Vrouwen
  Therapievorm: Duo massage, Lomi-lomi massage, Ontspanningsmassage

  Over mezelf

  Lomi lomi massage DannyMijn naam is Danny, 55+ en professioneel fulltime massagetherapeut. Ik beoefen diverse professionele massages uit, variërend van relaxatiemassage, lomi lomi, zwangerschapsmassage, drukpuntmassage, deep tissue tot sportmassage.  
  Mijn inspiratie om te gaan masseren is eigenlijk begonnen via mijn sportleraar die ook nog sportmasseur-verzorger was.
  Na mijn opleiding anatomie, relaxatie- en sportmasseur ben ik dan begonnen in bijberoep en zo geleidelijk aan overgeschakeld in hoofdberoep.
  Tijdens mijn loopbaan heb ik diverse stijlen aangeleerd en uitgevoerd gaande van klassieke massages, sportmassages tot holistische massages.
  Verder ben ik actief in mijn eigen praktijk alsook in de betere wellnessen.

  Wij leven in een gejaagde maatschappij waarin veel van ons verwacht en gevraagd wordt.
  Vaak luisteren we niet meer naar de signalen die ons lichaam afgeeft, waardoor overbelasting ontstaat. Het is voor iedereen raadzaam om af en toe achterover te leunen, even niets te moeten doen en tot rust te komen. Kom ontspannen, onthaasten en ontstressen bij mij in de praktijk.

  Opleidingen:

  Relaxatiemassage 
  Sportmassage - blessure preventie
  Lomi Lomi 
  Zwangerschapsmassage 
  Drukpuntmassage

  Verloop

  Relaxatie- of Zweedse massage

  Een Swedish of Zweedse massage is zonder meer de populairste massage die er is. Met deze klassieke massagevorm word je door middel van een paar basistechnieken gemasseerd, zodat je uitgebreid van de nodige ontspanning van lichaam en geest kan genieten. De druk varieert van licht tot stevig en zorgt ervoor dat je je na de massage weer als herboren voelt.

  Er bestaan vele soorten massages, wat natuurlijk heel fijn is omdat je zo altijd iets te kiezen hebt. Maar zie jij soms door de bomen het bos niet meer en wil je eigenlijk gewoon een ontspannende massage zonder al te veel poespas? Dan zit je met een Swedish massage helemaal goed. Met deze massage ga je back to basics en het is dan ook niet voor niets de meest populaire optie onder alle massages. In het buitenland wordt deze massage gewoon een massage genoemd, maar in Nederland en het Verenigd Koninkrijk spreek je van een Swedish massage, ofwel Zweedse massage. Het is een massage waarbij ontspanning centraal staat en waar je letterlijk blij van wordt. Door de warmtewerking en aanraking van een massage komen er namelijk hormonen vrij in je lichaam, waardoor het stressniveau daalt en je beter in je vel gaat zitten. Een massage is dus niet alleen heel fijn, maar ook nog eens heel goed voor je gemoedstoestand, energieniveau en algemene gezondheid…

  Lomi lomi massage

  De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii, waar deze massage al eeuwen wordt uitgevoerd door verschillende Hawaiiaanse generaties. Net als bij een deep tissue massage worden tijdens de Lomi Lomi massage lange strijkingen en traditionele methodes afgewisseld om de interne balans en harmonie in het lichaam te herstellen. Wanneer je enorme behoefte hebt aan ontspanning, zal een Lomi Lomi massage zeker bijdragen aan een moment van rust.

  Wat kan je verwachten van een lomi lomi massage?

  Anders dan bij een gewone massage is een Lomi Lomi massage meer spiritueel georiënteerd. Geheel volgens de Hawaiiaanse traditie. Op een langzame en kalme manier zal de masseur jouw hele lichaam kneden en masseren door middel van lange strijkingen met een afwisselende intensiteit. Diverse delen van het lichaam zullen gemasseerd worden, zoals je vingers, duimen, handpalmen, armen en ellebogen. Met het idee dat herinneringen en emoties zijn opgeslagen in iedere lichaamscel, worden de strijkingen op een traditionele methode uitgevoerd. Zo kan het lichaam tijdens de massage alle zorgen en gedachten laten varen die eventuele stress en spanningen opleveren.

  Goed om te weten

  Vergeet alles wat je weet over massages! Deze bijzondere massage komt namelijk niet in de buurt van een traditionele of klassieke massage. Zo is het bijvoorbeeld niet ongebruikelijk dat de masseur begint te neuriën tijdens de Lomi Lomi massage. Schrik dus niet en geef je over aan deze bijzondere ervaring. Het hoort allemaal bij de Hawaiiaanse traditie en er wordt aangenomen dat de lage, vibrerende energie helpt bij het stimuleren van het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel.

  Op mentaal gebied kan een Lomi Lomi massage helpen wanneer je last hebt van een laag zelfbeeld, stress of een trauma. Op fysiek niveau kan de Lomi Lomi massage helpen bij het verlichten van spierpijn, het stimuleren van de bloedsomloop en het verbeteren van de afvoer van gifstoffen. Zowel je lichaam als je geest zullen dus opknappen van een heerlijke Lomi Lomi massage.

  Tarieven

  Relaxatie- of Zweedse massage

  Tarieven per persoon: (ook duo massage mogelijk)

  • 60' I 65 euro
  • 90' I 90 euro

  Lomi lomi massage

  Tarief per persoon: (ook duo massage mogelijk)

  • 90' I 95 euro

  Oke top merci voor de service! Was dik in orde!

  Arne uit Avelgem (sessie 1) [therapeut: Danny]

  Goeiemorgen Danny , ik wou je even laten weten hoe ik die behandeling ervaren heb, mijn nek is minder stijf dan voor de behandeling, ik voel merkelijk het verschil.,ik heb wel toch enkele dagen pijnlijke spieren gehad en twee dagen barstende hoofdpijn. Maar die neem ik er zeker bij nu ik het verschil ervaar. Ik kijk voor een volgende afspraak en laat u deze week nog iets weten.

  Peter uit Kortrijk (sessie 1) [therapeut: Danny]

  Vandaag langsgeweest voor een deep tissue massage. Heb al een tijd last van lage rugpijn. Tijdens de massage werd duidelijk dat ik heel veel pijn had thv de piriformis spier aan de linkerbil. Massage op dit pijnpunt gekregen. Ook nog tips meegekregen wat ik thuis kan doen.
  Ik keer zeker terug voor een verdere behandeling.

  Nadia Tomme uit Wielsbeke (sessie 1) [therapeut: Danny]

  Het is boven mijn verwachtingen! Al mijn (zenuw)pijnen waren voorbij. Het is een geweldig gevoel en het is alles wat ik nodig heb voor mijn rug, nek en hoofd! Dankjewel Danny! Zeker aan te bevelen! Ik kom terug! Luxe ervaring!

  Marivic Alcantara uit Izegem (sessie 1) [therapeut: Danny]

  Zonet genoten van een heerlijke duo relax massage. Bij het begin vraagt Danny hoe stevig het mag zijn. Ook als vrouw voel je waar er gemasseerd wordt. Werkelijk een massage van hoofd tot teen. Voelen ons herboren!

  Nadia Tomme uit Wielsbeke (sessie 1) [therapeut: Danny]

  Geslacht
  Ben je zwanger?
  Locatie
  Meerkost van 100€ voor huur ruimte, benzine en extra tijd (excl. duo & 4-handen)
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  Locatie
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  LET OP! Zoë geeft énkel coaching, GEEN MASSAGE!
  Bekijk het profiel van Frederike voor meer uitleg over de mogelijke sessies.
  Gelieve voor een afspraak pas data voor te stellen vanaf november.
  Keuze
  Keuze
  Energetische orgaanmassage
  Neuro-emotionele integratie
  Gegeven door Christophe en Saskia
  Gegeven door Christophe en Anke
  Gegeven door Christophe en Tine
  Gegeven door Christophe en Anke
  Langere sessie mogelijk (+ 50€ per extra 30 min)
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Deze sessies omvatten gesprek, voorbereiding en ritueel, massage van 1,5-2u-3u, verfrissen en nagesprek.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Meer info bij persoonlijk contact
  Opgelet: Gelieve rekening te houden met een wachttijd tot enkele maanden!
  Contact voorkeur. Ik wil...
  Rook je? Zoja, hoeveel sigaretten per dag?
  Drink je alcohol? Zoja, hoeveel dagen per week?
  Hoe ben je op deze site terecht gekomen?

  Afspraak

  Tantra massage afspraak

  Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

  Yoni massage

  Yoni massage

  Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Lingam massage

  Lingam massage

  Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Bekkenbodem massage

  Bekkenbodem massage

  Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

  Getuigenissen

  Tantra yoni massage getuigenissen

  Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

  Video's

  Tantra massage video's

  Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.