Isabelle

Land: België
Provincie: Oost-Vlaanderen (BE)
Locatie: BE - Aalst
Therapeut voor: Mannen, Vrouwen
Therapievorm: 4-handen massage, Duo massage, Energetische massage, Intuïtieve healing massage, Lomi-lomi massage, Tantra massage (lingam), Tantra massage (yoni)

Over mezelf

Tantra massage IsabelleMijn naam is Isabelle en ik ben bijna 15jaar op mijn pad als life coach en energetisch massagetherapeute. 
Ik ben mama van 2 kinderen op de drempel van de volwassenheid, met wie ik culinaire, culturele en spirituele interesses deel.
Tot 2018 heb ik administratieve jobs in vnl. pharma, natuurgeneeskunde (secretariaat/vertalingen, onthaal,..) alsook medisch secretaresse gecombineerd met mijn persoonlijke 'tao' (oftewel 'pad') binnen de alternatieve geneeskunde & wondere wereld van lichaamswerk en massage. Mijn 2 burn-out's tijdens deze woelige jaren kan ik nu dankbaar voor zijn, omdat zij mij gebracht hebben tot de persoon die ik NU ben en de visie en de positieve energie die ik wil verspreiden. De laatste jaren bewandel ik ook meer het pad van yoga, tantra en ayurveda.
Tantra voel ik aan als een bron dewelke ik altijd in mij heb gevoeld, als een sluimerende energie die zijn weg heeft willen vinden en deze mooie energie kan ik nu kanaliseren als levensstijl zowel professioneel als privé met mijn partner.

Opleidingen:

2006-2008: 3 jaar Gezondheidscoach (Syntra Midden-Vlaanderen)
2008: Hotstone massage (Syntra Midden-Vlaanderen)
2008: Kruidenstempel massage (Wellness Academie)
2010: Reiki I (Veronika Reniers)  |  Initiatie Voetreflexologie (Daniel Defruyt)
2014: Ayurvedische massage (Schoonheidsschool Antwerpen)
2017: Reeks 'Bewust bewegen' (Hilde Broeckhove, Senior TAO-instructrice)
2018: 'Omgaan met HSP' (Centrum Open Mind te Lovendegem)
2021: Thuiscursus Gedragswetenschappen (NHA)
2022: (feb-maart): Tantra online opleiding YACEP internationaal certificaat: tantra meditatie, tantra yoga (Kashish Yoga School Goa, India)
2022: (mei-juli): Ayurveda online opleiding YACEP Internationaal certificaat (Kashish Yoga School Goa, India)

Verloop & tarieven

Bij elke massage is het belangrijk om eerst te landen in je eigen lijf, zowel voor de gever van de massage als voor de ontvanger.
Komt u bij mij voor een massage of behandeling, dan starten we met een kort intake gesprek. Dit helpt ons om elkaars grenzen te leren kennen alsook om de eerste verbinding te leggen (voor 90% non-verbaal). Jouw intentie, jouw drijfveer is hierbij cruciaal.
Deze intentie dient van zuivere aard te zijn, en in geen enkel geval van puur seksuele aard.

Energetische massage

Een energetische massage werkt zowel ontspannend als energie-verhogend. Bij deze massage, waarbij ik de invloeden uit het Westen en het Oosten samenbreng in één unieke massage, reik ik jou de hand om dichter bij je ware kern te komen.
Jouw chakra's (energiecentra in jouw lichaam op zowel fysiek als emotioneel vlak) worden aangeraakt, wakker gemaakt en eventuele blokkades kunnen opgelost worden. Ook bepaalde drukpunten (zoals dewelke gekend zijn in oa. acupunctuur), zullen aangeraakt worden. Ook na de massage kan u nog een tijd de uitwerking voelen op zowel fysiek, emotioneel als spiritueel vlak.

Tarief:

90min - € 110

Tantra massage

Na een intake gesprek, waarbij wij ons op elkaar energetisch afstemmen, genietend van een theetje of ander gezond drankje, gaan wij over tot het ceremoniële gedeelte van de sessie. Samen landen wij in ons eigen lichaam, tot in de kern van ons hart. Wij voelen onze intentie.

Waarom ben ik hier nu, hoe voel ik mij op dit moment? Ik begeleid jou om onze ademhaling op elkaar af te stemmen, waarbij we een volgende stap maken in de verbinding, nu naar elkaar toe. Vanaf dat moment kan u uw vertrouwen in mijn handen leggen en in volle overgave gaan om een unieke, individuele reis te maken. Jouw reis in jouw lichaam en geest, hierbij ben ik enkel jouw zachte medereiziger.  Een interactie van puur seksuele aard wordt niet aanvaard. Als ontvanger mag jij jou volledig openstellen om te ontvangen, op geen enkele manier hoéft u mij iets te geven. Indien het op een spontane, energetische manier goed voelt dat er toch wederzijdse aanrakingen zijn, dan is hiervoor ruimte. Op geen enkele manier echter, mag hier vooraf vanuit gegaan worden, dit hangt af van de unieke interactie tussen gever en ontvanger en kan zelfs verschillen van de ene sessie tov. een andere.

Op het moment dat onze ademhaling op elkaar is afgestemd, gaan wij op een heel respectvolle manier, de omslagdoek bij elkaar wegnemen. Deze pareo's liggen klaar bij uw aankomst, u hoeft zelf niets mee te brengen.
Ik neem jou mee in een heerlijke ontspannende reis naar binnen. We starten met de achterzijde van het lichaam. Geen enkel lichaamsdeel zal onberoerd blijven. Jouw kundalini/levensenergie wordt via jouw shushumna (energiekanaal dat via de ruggengraat loopt) stap voor stap wakker gemaakt. Nadien komt de voorzijde van jouw lichaam aan bod. Elk deel van jouw lichaam krijgt de volle aandacht, en mag er zijn.

Volgens de energie die er nadien aanwezig is tussen ons, kan er ook ruimte zijn om te knuffelen, dit kan bv. ook in een zitpositie, de ene persoon die bv. in de schoot van de andere zit. Of dit er zal zijn of niet, hangt steeds af van het moment. Het motto is 'go with the flow', zolang de grenzen van beide partijen uiteraard gerespecteerd worden.

Bij het laatste deel van de tantra sessie landen wij beiden in ons eigen lichaam, de-connecteren wij ons al voor een groot stuk energetisch van elkaar. Dit is ook nodig om terug te kunnen tot onszelf komen. Er is voldoende ruimte voor feedback, dit wordt sterk geapprecieerd.
Indien we er in het begin van de sessie voor kozen om het thee-moment als afsluiter te nemen, dan is er nu ruimte hiervoor tijdens het uitwisselen van gedachten, ev. emoties, .. Elke massage is uniek, ook volgens de levensfase en de processen waar u zich op dat moment in bevindt. 

Tijdens lingam of yoni massage gaat het vooral over het wakker maken van onze levensenergie (kundalini), en mag het doel niet zijn om een ‘happy-ending’ te bekomen. 

Alles is aanwezig (handdoeken, pareo's, warme massageolie...). U hoéft niets mee te brengen. Indien gewenst, mag u uw eigen badjas of pantoffels/warme sokken meebrengen voor tijdens het feedback-moment.

De totale tijd van jouw bezoek varieert bij een tantra sessie tussen 90min en 2u30. Prijzen blijven dezelfde, ook indien u er zelf voor kiest om na 60min of 90min de sessie te willen beëindigen. Er kan in geen enkel geval 'afgeboden' worden aan de vastgestelde prijs.

Tarieven:

Individueel :      90min - max. 2u30 : € 180
Duo - koppel:    90min - max. 2u30 : € 340

Afspraak

Tantra massage afspraak

Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

Yoni massage

Yoni massage

Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

Lingam massage

Lingam massage

Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

Bekkenbodem massage

Bekkenbodem massage

Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

Getuigenissen

Tantra yoni massage getuigenissen

Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

Video's

Tantra massage video's

Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.