Jake

Land: Nederland
Provincie: Zeeland (NL)
Locatie: NL - Goes
Therapeut voor: Vrouwen
Therapievorm: Sexual healing, Tantra massage (yoni)

Tantra massage JakeOver mezelf

Door mijn oosterse roots ben ik opgegroeid met massage. Als kind al werd ik door mijn moeder gemasseerd bij ziekte en ongemakken. Op jonge leeftijd was ik al geïntrigeerd doordat mijn opa genas met zijn handen. Dat vond ik zo fascinerend en door overlevering kreeg ik hierover vaak verhalen te horen. Hij werd regelmatig geroepen als mensen ziek waren en ik was echt enorm trots op wat hij deed binnen onze gemeenschap. 

Zelf masseerde ik al op jonge leeftijd af en toe en merkte ik dat ik helende handen had. Later bleek dat ik dit van mijn opa en moeder had geërfd. Dus eigenlijk ben ik ermee opgegroeid en lange tijd dacht ik dat iedereen dit kon want ik wist immers niet beter. 

Een jaar of 5 geleden kwam ik met tantra in aanraking en omdat ik alles aangeleerd heb gekregen van mijn familie, besloot ik me verder te gaan verdiepen en specialiseren in deze fantastische vorm van massage. Omdat je hierin in de diepere lagen anderen kunt helpen en hen ook nog kan laten genieten, vind ik dit zo’n mooie combinatie. Want naast genot is het natuurlijk fantastisch als je ook onderliggende blokkades kunt helen waardoor men zaken kan overwinnen.

Wat ik het allerleukst vind om te doen is vrouwen helpen die vastzitten in hun seksualiteit en daardoor weinig zelfvertrouwen hebben. Het is voor mij een uitdaging om elke vrouw terug in haar eigen kracht te zetten, zodat ze zelfs de moeilijkste keuzes kan maken vanuit vertrouwen. Dat wat je nu tegenhoudt om te stralen en je mooiste leven te leven, dat is voor mij de uitdaging om die blokkades weg te nemen. Weet dat je bij mij in vertrouwde handen bent, Kaat en ik werken namelijk samen in dezelfde praktijk en zijn in elkaars nabijheid mochten er zich zaken voordoen.

Kaat en ik geven samen ook speciale sessies voor stellen die vastlopen in hun relatie: Meer plezier tussen de lakens. We zien en horen dat veel relaties vastlopen (zeker in Corona tijd nu veel mensen thuiswerken en op elkaars lip zitten) met ruzies tot gevolg. Door het vanuit lichaamswerk aan te gaan pakken, leren we ze opnieuw en anders naar elkaar te kijken. Andere dingen met elkaar te gaan doen en bespreken, om de relatie leuker en spannender te maken. Maar ook stellen die nu als broer en zus leven kunnen op deze manier weer de seksuele verbinding met elkaar aangaan. Maar dan moet je wel weten hoe en daar helpen we jullie graag mee. 
Ook een weekend-retreat is mogelijk om je relatie echt een enorme boost te geven. Bespreek met ons de mogelijkheden in een gratis telefonische intake. We kijken ernaar uit zoveel mogelijk relaties te redden en je (liefdes)leven leuker te maken. Horen we je snel?
 

Verloop

Tantra massage is de meest extatische vorm van het genieten, het voert alle spanning uit je lichaam en prikkelt je geluks- en actiehormonen (dopamine) om je heerlijk relaxt te voelen. Ik activeer tijdens de massage ook je motivatiehormoon (noradrenaline) en breng ook het rusthormoon (serotonine) bij je naar boven voor een uitgebalanceerde massage, waarin ik je laat kennismaken met een gecontroleerde extatische trancebeleving. Terwijl ik je meevoer naar deze heerlijke beleving, komt alles in je diepe onderbewuste en ontstaat een echte verandering van hetgeen jij graag wilt. Hierin mag je je oude niet-werkende keurslijf loslaten en vervangen door de staat waarin jij zelf wil verkeren! 

We gaan aan de slag met je geestestoestand terwijl je totaal ontspannen bent en brengen je eigen IK naar boven. Je seksuele gebied laten we ontwaken waardoor alles wordt geactiveerd. Ik reset je Lichaam en je Geest tot in de kern van je cellen, en breng je energie terug in balans. Voor een positieve beïnvloeding van je gezondheid gaan we de aanjager van je lichaam, je energieniveau, terugbrengen naar 100%. Ergo we gaan op alle vlakken aan de slag om jouw totale potentieel terug te winnen door je energie te activeren en je terug in je kracht te zetten waardoor je weer zelfverzekerd door het leven kan!

 • Jezelf durven zijn op alle niveaus
 • Aanboren van je gelukshormonen
 • Verbeteren van je gezondheid en vitaliteit
 • Cadeau voor jezelf: omdat jij het 100% waard bent!
 • Blokkades en trauma opheffen
 • Belemmerende patronen resetten en vervangen
 • Ontwikkelen van een diepere verbinding tussen je hart en (seks)centrum
 • Stress en spanning in je lichaam uitbannen 
 • Relatietherapie indien de oplossingen op lichamelijk gebied zitten
 • Vergeving is een vorm van het loslaten
 • Schaamte en schuld bij jezelf opheffen
 • De leiding krijgen over je eigen energie
 • Last but not least: leren weer van jezelf te houden

Tarieven

Tantra massage:

 • 2 uur - 180 euro
 • 2,5 uur - 225 euro

Sexual healing:

 • 2 uur - 200 euro
 • 2,5 uur - 250 euro

Afspraak

Tantra massage afspraak

Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

Yoni massage

Yoni massage

Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

Lingam massage

Lingam massage

Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

Bekkenbodem massage

Bekkenbodem massage

Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

Getuigenissen

Tantra yoni massage getuigenissen

Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

Video's

Tantra massage video's

Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.