Kaat

Land: Nederland
Provincie: Zeeland (NL)
Locatie: NL - Goes
Therapeut voor: Mannen, Vrouwen
Therapievorm: Bekkenbodem massage, Dieptemassage, Energetische massage, Intimiteitscoaching, Sexual healing, Tantra coaching, Tantra massage (lingam), Tantra massage (yoni), Tantrahypno massage

Over mezelf

Kaat tantra massageElke keer opnieuw kwam naar voren dat ik iets mocht gaan doen met massage, maar het raakte me niet omdat ik echt een verschil in het leven van mijn klanten wilde maken. En dat deed het voor mij niet genoeg. Totdat ik in aanraking kwam met tantra en alle verschillende tools tijdens mijn tantra massages en coaching ging samenvoegen.
Als hypnotherapeut heb ik toen samen met een aantal andere hypnotherapeuten, die ook tantrika zijn, tantrahypno massage gecreëerd. Ik combineer dan coaching, hypnose, BMR (body-mind release), Access Bars en tantra ineen.

Mijn klanten komen niet alleen voor een fijne massage maar om van bepaalde blokkades waar ze in hun leven tegenaan lopen, af te komen. En daar help ik mensen ontzettend graag mee. Veel blokkades zitten vast in het bekkengebied maar niet allemaal. Sommige zitten vast in je hart, in je buik, in je hoofd (belemmerende kernovertuigingen), in je cellen. En samen gaan we die blokkades opheffen en negatieve overtuigingen elimineren en overschrijven door positieve nieuwe.

En dat is het proces wat je doorgaat tijdens de tantrahypno behandelingen die ik je met veel liefde geef. Deze massage gaat heel diep, je komt in een staat van absolute overgave, het voelt als de hemel op aarde. Wanneer je in die trancestaat bent, gaat de magic beginnen. Na afloop voel je de verandering, de shift in je lichaam.

Wil je een echte verandering ondergaan, een diepgaande transformatie beleven, maak dan snel een afspraak met mij en we zien elkaar graag.

Je bepaalt van tevoren de grenzen, we bespreken wat voor jouw een grens is en wat je fijn vindt. Jij bepaalt en niet ik. Jij mag zeggen wat jij wilt opheffen en wilt bereiken op deze reis. Jouw doelen zijn mijn uitgangspunt en de start van een mooi en waardevol avontuur waar je je hele leven plezier van zult hebben. 

Zie het als een cadeau voor jezelf, jij bent het waard om het allerliefste leven te leven wat jij wilt. Jij bent bij mij in goede handen en ik zorg ervoor dat jij je het middelpunt van deze planeet voelt. Dat jij je veilig voelt en geniet van deze massage. Weet dat dit veel dieper gaat dan je van tevoren kunt bedenken, dat je nu eindelijk die patronen mag doorbreken waar je al zolang last van hebt. Die je tegen houden jouw leven te leven op jouw voorwaarden. 

Daar gaan we mee aan de slag en ik doe mijn uiterste best om dat voor jou te realiseren, met alle tools en gaven die ik in me heb.

Ik voeg al mijn skills en opleidingen samen in deze massage, het zal niet te vergelijken zijn met iets wat je eerder hebt meegemaakt. Ben je er klaar voor? Voor echte transformatie? In een veilige omgeving? Ik ben er klaar voor en ik hoop jij ook.

Relaties en tantra

Ik mocht ook vele koppels coachen de afgelopen jaren en wat ik merkte was dat ze niet los konden komen uit hun patronen die er van kinds af aan zijn ingesleten. Wat ze er ook aan deden, bepaalde gewoonten konden ze niet doorbreken. En dat veroorzaakt gedoe in je leven en in je relaties (zie ook blog). Dat komt omdat de emotie die destijds gepaard ging met iets wat je vroeger hebt ervaren, zich heeft vastgezet in je lichaam. Dat los je met praten niet op, daarvoor moet er bodywork aan te pas komen om die energie die vastzit in het lichaam te kunnen bevrijden.

Door de combinatie te maken van bodywork en coaching, sla je een brug tussen die 2 zodat je als koppel weer vooruitkomt. De oude energieën worden losgelaten zodat alles weer vrij kan stromen ook op seksueel gebied. Dat dat je relatie kan redden, heb ik al menigmaal mogen mee maken. Ik vind het zo tof om daar een bijdrage aan te mogen leveren, dus wees meer dan welkom voor een intakegesprek om eens te verkennen wat er mogelijk is!

Zie het als een avontuur, want we hebben immers nooit geleerd op school hoe we relaties moeten onderhouden en voeden. En zeker ook niet hoe we onszelf kunnen voeden, plezieren en liefde geven en dat is zeker zo belangrijk in de tijd van nu.

Wat je vraag of uitdaging ook is, schroom niet mij te contacteren en we vinden samen vast een oplossing. Wees welkom!

Verloop

Carla tantra massage praktijkTantra massage is een pure vorm van genieten, het voert de stress uit je lichaam en activeert je gelukshormonen om je heerlijk relaxt te voelen. En terwijl je in een heerlijke trancestaat komt, combineer ik de massage met hypnose. Daardoor komt alles diep in je onderbewuste en ontstaat echte transformatie van hetgeen jij graag wilt. Je oude niet-werkende patronen mag je loslaten en vervangen door patronen die beter werken voor jou.  

We gaan aan de slag met je mindset terwijl je in diepe ontspanning bent. Je seksuele gebied maken we weer wakker waardoor alles gaat stromen. Ik ga je Lichaam en je Mind tot op celniveau resetten. En brengen je energie terug in balans. Je energieniveau is de aanjager van je lichaam en als dat uit balans is, dan verloopt alles stroperiger. Ook je gezondheid. Dus we gaan op alle vlakken aan de slag om jouw volledige potentieel terug te winnen door je energie te activeren en je terug in je kracht te zetten!

 • Blokkades en trauma opheffen
 • Belemmerende kernovertuigingen resetten en vervangen
 • Ontwikkelen van een diepere verbinding met je hart en (seks)centrum
 • Stress en spanning in je lichaam opheffen 
 • Relatietherapie als de oplossingen op lichamelijk gebied zitten
 • Vergeving is soms onderdeel van het loslaten
 • Oplossen van vastzittende emoties, schaamte en schuld op bij jezelf
 • Je eigen energie leren managen 
 • Jezelf durven zijn op alle niveaus
 • Aanboren van je geluksgevoel
 • Verbeteren van je gezondheid en vitaliteit
 • Cadeau voor jezelf: omdat jij het 100% waard bent!

Tarieven

Tantra massage, tantrahypno massage, intimiteitscoaching, bekkenbodemmassage, energetische massage, dieptemassage, sexual healing:

 • 2 uur - 210 euro
 • 2,5 uur - 260 euro
 • 3 uur - 310 euro

Tantrische relatiecoaching: 

 • 15 min: gratis verkennend gesprek met gerichte vragen om te evalueren of dit iets voor jullie is
 • traject op maat, besproken in het verkennend gesprek

Aandacht: Ik geef GEEN massages in het weekend. Gelieve hier rekening mee te houden bij het voorstellen van data op het afspraak formulier!

Afspraak

Tantra massage afspraak

Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

Yoni massage

Yoni massage

Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

Lingam massage

Lingam massage

Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

Bekkenbodem massage

Bekkenbodem massage

Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

Getuigenissen

Tantra yoni massage getuigenissen

Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

Video's

Tantra massage video's

Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.