Michaël

Land: België
Provincie: Antwerpen (BE)
Locatie: BE - Zwijndrecht
Therapeut voor: Vrouwen
Therapievorm: Lomi-lomi massage, Tantra massage (yoni)

Over mezelf

Michaël tantra massageTantra is op Michaël’s pad gekomen als een evidente in zijn eigen wetenschappelijk onderzoek naar wat healing is en kan betekenen voor een mens. Therapie staat, naast faciliteren, voor hem gelijk aan self-practice alsook het aanleren van self-practice zodat mensen zichzelf kunnen healen.

Na 25-tal jaar passief onderzoek gevoerd te hebben naar brainwaves, ademwerk en meditatie is Michaël sinds 2020 plots heel actief geworden in dit onderzoek. Kundalini energie heeft hem gebracht naar veel zelfstudie, intensieve self-practice en tal van opleidingen die elkaar cross-over versterken. Het pad liep van intense Kundalini Activatie naar True Heart Conection, Transcendente Meditatie, Kundalini Bodywork, Breathwork, De-armoring, Shadowwork, Shaktipat, Tantra studies, Therapeutische massage, Ayurvedische massage, Lomi-Lomi massage, Tantra massage, Innerdance, La Nueva Térapia en Wataflow, voorlopig. 

Oorspronkelijk was het plan om met-de-voeten-op-de-grond vanuit wetenschappelijk perspectief dit te onderzoeken om op zichzelf te kunnen toepassen. Tijdens deze reis heeft Michaël enorm veel mooie mensen mogen ontmoeten waarbij hij al deze technieken veelvuldig heeft mogen toepassen. Om het puur te houden heeft Michaël heel lang tegengehouden om hiermee naar buiten te treden. Desondanks is de roeping te sterk geworden waardoor hij niet anders meer kan dan zijn diensten aan te bieden en zijn kennis te delen met anderen.

“Het is tweeërlei voor mij: Er is een enorme gedrevenheid in me, die zich verder wil verdiepen in de materie en steeds meer kennis wil vergaren. Daarnaast is het meestal, ook voor mezelf, heerlijk om te mogen faciliteren. De ruimte laten voor iemands onvoorwaardelijke gelukzaligheid is ook een beetje een ‘bliss’ voor mezelf.”

Verloop

Zelf vind ik het fijn om eerst een gesprek te hebben met een theetje erbij. Bij warm weer kan dit in de tuin, op terras onder de grote tent aan de zwemvijver. Heb je zin om eerst een frisse duik te nemen dan is dat helemaal ok.  Tijdens ons verbindend gesprek kom ik graag meer te weten over je drijfveren. Welke hindernissen die je op je levenspad al genomen hebt, waar je het nog moeilijk mee kan hebben. Om te komen waar je op dit moment in je leven staat en hoe je jezelf daar dagdagelijks bij voelt en hoe je je voelt op het moment van je aanwezigheid. Waar er al lichamelijke spanningen geweest zijn en momenteel nog bestaan.

Dan leg ik je uit wat je mag verwachten. De gehele sessie heb je zelf alle veiligheid in de hand en het magische woord “stop” is het meest waardevolle goed in mijn bestaan als therapeut. Tijdens de gehele sessie ben ik gekleed en dit blijft zo. Als healer geef ik weliswaar mijn onvoorwaardelijke liefde zodat je kan loslaten maar elke vorm van seksuele toenadering zal ik niet tolereren en dit geldt tot minimum drie maanden na de sessie. Net zoals ik voor mijn klanten alle respect betuig verwacht ik ook hetzelfde respect terug, we zijn gelijk.

De massageruimte is binnen naast het terras. Er zijn steeds voldoende handdoeken voorzien, een massagetafel en een brede futton wat het makkelijkst werk voor Tantra massage. Wil je toch liever op de massagetafel dan maak ik daar geen probleem van. Aan de massageruimte is een cousy zitruimte en een badkamer met douche. Wil je na de massage even in de jacuzzi op het terras dan kan dit voor een kleine meerprijs. 

Na de sessie hebben we een recap-gesprek waar je even kan landen en je ervaring kan delen. Tijdens dit gesprek geef ik, als ik daar nood aan acht, tips met betrekking tot de info die je gedeeld hebt tijdens het intakegesprek. Alsook nog wat tips om de ervaring zo lang mogelijk te laten nazinderen.

Tarieven

  • €240 voor 2 uur (waarvan 1,5 uur massage) zonder yoni massage
  • €320 voor 3 uur (waarvan 2,5 uur massage) met de mogelijkheid tot yoni massage

Hygiëne:

Een goede hygiëne is voor jou en voor mij uiterst belangrijk. Als je door omstandigheden beseft dat je daar op moment van aankomst niet voldoende aan tegemoetkomt, geef dit dan gerust aan (dat is helemaal ok) zodat je een douche kan nemen in de badkamer aan de praktijk. Liever dat je het zelf aangeeft dan dat ik het moet zeggen (en dan is het voor mij nog helemaal ok).

Michaël tantra massage praktijk

Afspraak

Tantra massage afspraak

Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

Yoni massage

Yoni massage

Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

Lingam massage

Lingam massage

Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

Bekkenbodem massage

Bekkenbodem massage

Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

Getuigenissen

Tantra yoni massage getuigenissen

Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

Video's

Tantra massage video's

Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.