Naveen

Land: Nederland
Provincie: Noord-Brabant (NL)
Locatie: NL - ’s-Hertogenbosch
Therapeut voor: Mannen, Vrouwen
Therapievorm: Lomi-lomi massage, Tantra massage (lingam), Tantra massage (yoni)

Over mezelf

Tantra massage NaveenIk ben Naveen Devos (47 jaar) en woonachtig te 's-Hertogenbosch.
Massage is in mijn groeiproces altijd een intens helende vorm geweest. (Aan)geraakt worden vanuit liefdevolle aandacht is intens helend.

Massage kan bijna alle aspecten van ons groeiproces bevatten; het verdiept de ademhaling, het brengt rust (meditatieve), het brengt ons in ons lichaam en opent het hart, het biedt gronding, er is de mogelijkheid om emoties te ontladen en bovenal het verbindt ons met onszelf en van hieruit met de ander.

Massage is in die zin een reis; een reis naar heling, naar verbinding, een ontdekkingstocht naar wie we in wezen zijn.
En op die reis begeleid ik je graag vanuit liefdevolle, respectvolle aandacht.

Verloop & tarieven

Tantra massage

Kashmirische tantra massage wordt gegeven puur vanuit mijn hart. Tantra massages zijn niet seksueel, er is geen doel; het is geen erotische massage. Wel werk ik met seksuele energie en verspreid die over het lichaam.
Voorafgaand aan de Kashmirische tantra massage worden duidelijke grenzen afgesproken. Gedurende de massage worden die grenzen gerespecteerd en kunnen die ook worden ingeperkt indien gewenst. Behoefte aan verdieping wordt na afloop van de massage besproken. De sessie start met een kennismakingsgesprek en afstemming over het thema van de sessie. Daarna houden we een korte meditatie om af te stemmen op onszelf en elkaar.
De tantra massage wordt gegeven op een dunne matras. Als gever hou ik mijn slip aan, als ontvanger bepaal je zelf of je je slip aanhoudt of niet. 

In een vervolgsessie(s) kan de yoni of lingam indien gewenst expliciet gemasseerd worden. Het is fijn om eerst een vertrouwensband op te bouwen alvorens deze intieme delen te masseren.

Voor wie is deze massage geschikt?
Voor mensen die moeite hebben met intimiteit, of schaamte kennen voor hun lichaam of niet durven uitkomen voor wensen/verlangens of moeilijk kunnen genieten van hun seksualiteit of een diepgaande ontspanning willen ervaren.

Een tantra (massage) sessie duurt 2 uur en kost €75,00.

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi zorgt voor een diep grondend gevoel, biedt totale overgave, geeft een lichamelijke eenheidsbeleving en een diepgaande ontspanning. Lomi Lomi is veel meer dan een massage.
Lomi Lomi massage werkt in op alle niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel).

De volgende elementen zijn kenmerkend voor de massage: gronding, adem, respect en liefde, de flow (als een dans), de verbinding.

Lomi Lomi massage is geschikt voor mensen die meer in hun lichaam willen zijn of op zoek zijn naar heling of blokkades ervaren op één of meerdere niveaus of puur willen genieten van ontspanning.

Voorafgaand aan de massage hebben we een kennismakingsgesprek en wordt het thema van de sessie duidelijk gemaakt. Grenzen worden besproken en gerespecteerd gedurende de massage.
Na afloop van de massage is er ruimte voor reflectie en verdieping.

Een Lomi Lomi behandeling (massage) duurt 2 uur en kost €75,00.

Andere sessie

Een therapeutische sessie in het kader van tantra of actief emotioneel lichaamswerk kan ook evenals een verdiepende ademsessie, dit afhankelijk van het thema die ingebracht wordt.
Ik heb een ruime achtergrond waaruit ik kan putten als lichaamsgericht therapeut, tantra masseur, ademcoach, meditatiebegeleider, Lomi Lomi masseur.

Afspraak

Tantra massage afspraak

Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

Yoni massage

Yoni massage

Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

Lingam massage

Lingam massage

Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

Bekkenbodem massage

Bekkenbodem massage

Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

Getuigenissen

Tantra yoni massage getuigenissen

Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

Video's

Tantra massage video's

Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.