Roshan

  Info
  Land: Nederland
  Provincie: Groningen (NL)
  Locatie: NL - Musselkanaal
  Therapeut voor: Vrouwen
  Therapievorm: Tantra massage (lingam), Tantra massage (yoni), Tantra massage Sensitive

  Over mezelf

  Tantra massage RoshanMijn Sanskriet naam in de Tantra is Roshan, ben een professionele en ervaren tantra begeleider cq tantrisch masseur. Ik geef inmiddels meer dan tien jaar tantra massages en begeleid daarnaast tantra workshops. Voor stellen/koppels is er de mogelijkheid tot het deelnemen aan de workshop “Massage gebaseerd op tantrische inzichten”

  We leven in een roerige en hectische maatschappij waarin het moeilijk lijkt om voldoende ontspanningsmomenten voor onszelf te creëren. Daarmee kunnen we onszelf behoorlijk te kort doen en er zelfs van uit balans raken. Wanneer we ontspanningsmomenten bewust in ons leven integreren, zal dit nieuwe energie brengen met als gevolg een prettig gevoel van welbehagen. De opgedane kennis en ervaring op dit vlak, wil ik graag uitdragen aan een ieder die daarvoor open staat.

  Tantra is de Hoge Kunst om seksuele extase te bereiken. De oeroude rituelen van de Indiase Tantra, laat de eenwording van vrouwen en mannen plezieriger en langer beleven. Tantra is de Oosterse wijsheid om het leven te verrijken in al haar verschijningsvormen. Wie tantrisch leeft, beleeft het leven opnieuw, op een manier die daarvoor onvoorstelbaar leek.

  Opleidingen:

  Ontspanningsmassage privé onderricht in Cesme, Turkije
  Yoga training privé onderricht Willingen Duitsland
  Cursus Tantra voor stellen – Centrum Djoj
  Tantrische Kundalini Massage – Joniki Centrum Djoj
  Reiki 1e graad Arianne Groeneveld Cirkel
  Reiki 2e graad Vereniging van Reiki Masters Spiritueel Centrum Mahatma

  Verloop

  Een goede tantra massage is een combinatie van een liefdevolle, energetische, intuïtieve, sensuele en erotische massage, met van oorsprong Oosterse elementen zoals concentratie op het ervaren via de zintuigen, hier-en-nu bewustzijn, het werken met chakra’s en het werken met seksuele energie. De kern van een tantra massage ligt in het bijzonder in het langdurig opwekken van seksuele energie waarmee een belangrijke vorm van energie ontstaat: tantrische energie. Deze energie wordt verspreidt over het hele lichaam waarmee energiedoorstroming wordt bevordert en hiermee verruiming van het bewustzijn ontstaat.

  Als vrouw ontvang je een tantra massage in een veilige omgeving, die sfeervol ingericht en aangenaam verwarmd is met op de achtergrond de klanken van bijpassende muziek en de geur van etherische olie. De tijdsduur van een tantra massage ligt tussen de 60 tot 90 minuten. Ik gebruik verwarmde natuurzuivere amandel massage olie. Ik ga nooit over jouw persoonlijke grenzen. Als je wilt, is er vooraf een kennismakingsgeprek, waarin je oa kunt aangeven wat je met de massage wilt bereiken. Er is geen dwang om jezelf alles maar te laten ondergaan onder het mom van “Het is tantra, dus het moet”. Ik doe alles respectvol, sensueel, liefdevol en neem de tijd voor je.

  Bij de massage mag je je overgeven aan de aanrakingen en helemaal jezelf zijn, zonder dat er iets van je wordt verwacht…….
  Als je als man eens wilt ervaren hoe het is om een massage gebaseerd op tantrische inzichten te ontvangen, je in de knoop zit met jezelf over je geaardheid of seksuele voorkeur of wilt ervaren wat tantra voor je kan betekenen, je bent als man ook altijd van harte welkom.
  Desgewenst is er vooraf een kennismakingsgeprek, ruimte voor het stellen van vragen en kun je aangeven wat je met de massage zou willen bereiken.

  Tantra massage Basic

  Deze basismassage is gebaseerd op de leer van de Tantrische Inzichten. Er wordt bij de massage altijd rekening gehouden met de persoonlijke grenzen van de ontvanger. Vooraf is er een kort kennismakingsgesprek met gelegenheid tot het stellen van eventuele vragen.
  De massage die je ontvangt, bestaat uit een combinatie van warme, vloeiende en sensuele aanrakingen over het hele lichaam. Naarmate de massage vordert, worden de erogene zones bespeeld waardoor seksuele energie meer en meer wordt opgewekt. Je wordt meegevoerd naar een toestand van ware extase. Met aandacht en respect wordt de yoni in de massage meegenomen. De yoni bevat reflexpunten welke bij stimulatie effect hebben op corresponderende organen.
  De kern van deze massage ligt in het opwekken van seksuele energie en het verspreiden daarvan door het hele lichaam. Deze energie brengt je naast intense ontspanning en zinnenprikkelend genot tot verruiming van je bewustzijn.

  Voorafgaande aan de massage worden persoonlijke grenzen altijd besproken.

  Tantra massage Sensitive

  De tantra massage Sensitive is zoals de tantra massage Basic maar dan uitgebreid met “Awakening the Senses”, een tantrisch ritueel waarbij op zachte wijze de zinnen geprikkeld worden.

  Voorafgaande aan de massage worden persoonlijke grenzen altijd besproken.

  Tantra massage Roshan praktijk

  Tarieven

  Tantra massage Basic

  Tijdsduur is ca. 90 minuten inclusief kennismakingsgesprek en achteraf evaluatie € 100

  Tantra massage Sensitive

  Tijdsduur is ca. 90 minuten inclusief kennismakingsgesprek en achteraf evaluatie € 105

  Het is twee weken geleden, maar nog iedere dag is er wel ergens een energiestroom, een moment van vreugde veroorzaakt door de geweldige tantra massage die ik van Roshan mocht ontvangen.
  Het is een feest van ongedwongen streling, liefdevolle aanraking en vooral lange lijnen geweest. De massage is vanaf het eerste moment dat jouw hand mijn huid raakte tot en met het laatste moment één uitgesponnen, intensieve streling. Een naadloos verloop van het ontspannen raken tot een diepe ontspanning waarbij ik in een gevoel van oneindigheid kwam, zowel qua ruimte als tijd. De lichte desoriëntatie na afloop gold ook mijn tijdsbesef. Anderhalf uur, maar het voelt als tweeënhalf. Het ongedwongen en oprechte geven, heb ik ook ervaren tijdens het maken van de afspraak. Bedankt voor deze kennismaking met Tantra.

  A. (sessie 1) [therapeut: Roshan]

  Namaste Roshan en ontzettend bedankt voor de werkelijk fantastische massage. Ik had het al een beetje zo ingeschat gezien mijn eigen ervaringen maar de anderhalf uur vlogen nog sneller voorbij dan ik had gedacht. En dat in een toestand van volkomen vertrouwde en liefdevolle aandacht van jou. Werkelijk onvoorstelbaar hoe je er moeiteloos in slaagde me volledig te ontspannen en te genieten van de flow van jouw tintelende en warme handen. Ik zweefde daarna naar huis, en dat gevoel bleef dagen lang aanwezig. En kan ik nog moeiteloos oproepen.

  I. A. (sessie 1) [therapeut: Roshan]

  Beste Roshan, de ervaring was onvergetelijk zoals ik ook al aangaf tijdens onze eerste kennismaking. Ik heb de tintelingen in mijn lichaam, die jouw handen en jouw warmte te weeg hebben gebracht, nog dagen gevoeld. Het heeft diepe indruk op mij gemaakt.

  J. (sessie 1) [therapeut: Roshan]

  Hey Roshan, ik vond het echt heel fijn. Ik was heel benieuwd van te voren en keek er naar uit, maar vond het ook wel spannend hoor.
  Maar jij hebt wel een gave om de sfeer veilig en vertrouwd te maken. Dat is echt fijn. Dan kan en durf ik me ook gewoon over te geven en ontspannen. Ook achteraf nu heb ik er een goed gevoel over.
  Wat ik vanmiddag al aangaf is, dat ik me sedert ik een paar keer bij je ben geweest me beter in mijn vel voel zitten. Ik voel me vol zelfvertrouwen, zowel op werk als privé. Volgens mij straal ik dat ook uit, ook als vrouw, en krijg ook leuke reacties. Mannen zien me weer staan en laten dat ook weten. Echt leuk.
  Ik heb dit veel te lang niet gevoeld zo. Jammer achteraf. Op mijn werk heb ik opeens meer en betere contacten.

  A. (sessie 2) [therapeut: Roshan]

  Na de drempel om mezelf te laten verwennen direct een gevoel van opluchting bij de ontmoeting van Roshan. Een warme vriendelijke man die me snel op mijn gemak stelde. De kamer heerlijk op temperatuur met kaarsjes, zacht licht en fijne muziek en dan de mooi opgebouwde tantramassage… het overtrof mijn verwachtingen. Ongewoon genieten :-), een groot kado voor mezelf, echt blij mee!!

  I. (sessie 1) [therapeut: Roshan]

  Geslacht
  Ben je zwanger?
  Locatie
  Meerkost van 80€ bovenop opgelijste prijzen (excl. duo & 4-handen)
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  Locatie
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  LET OP! Zoë geeft énkel coaching, GEEN MASSAGE!
  Bekijk het profiel van Frederike voor meer uitleg over de mogelijke sessies.
  Gelieve voor een afspraak pas data voor te stellen vanaf november.
  Keuze
  Keuze
  Energetische orgaanmassage
  Neuro-emotionele integratie
  Gegeven door Christophe en Saskia
  Gegeven door Christophe en Anke
  Gegeven door Christophe en Tine
  Gegeven door Christophe en Anke
  Langere sessie mogelijk (+ 50€ per extra 30 min)
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Deze sessies omvatten gesprek, voorbereiding en ritueel, massage van 1,5-2u-3u, verfrissen en nagesprek.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Meer info bij persoonlijk contact
  Opgelet: Gelieve rekening te houden met een wachttijd tot enkele maanden!
  Contact voorkeur. Ik wil...
  Rook je? Zoja, hoeveel sigaretten per dag?
  Drink je alcohol? Zoja, hoeveel dagen per week?
  Hoe ben je op deze site terecht gekomen?

  Afspraak

  Tantra massage afspraak

  Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

  Yoni massage

  Yoni massage

  Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Lingam massage

  Lingam massage

  Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Bekkenbodem massage

  Bekkenbodem massage

  Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

  Getuigenissen

  Tantra yoni massage getuigenissen

  Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

  Video's

  Tantra massage video's

  Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.