San

  Info
  Land: België
  Provincie: Oost-Vlaanderen (BE)
  Locatie: BE - Nederbrakel
  Therapeut voor: Mannen, Vrouwen
  Therapievorm: Energetische soundhealing, Shakti Snake massage, Tantra massage (lingam), Tantra massage (yoni), Tantra massage workshop

  Over mezelf

  Tantra massage sjamanisme SanPersoonlijke groei en spiritualiteit zijn altijd al een rode draad geweest in mijn leven. Ik streef ernaar om elk stukje binnenin mezelf met liefde te omarmen en compleet te ervaren, te leven.
  Al vroeg ging ik op zoek naar hoe we het zelfgenezend vermogen kunnen aanspreken zodat ons fysieke, mentale en spirituele lichaam in balans komt. Ik verdiepte me in allerlei cursussen en opleidingen waaronder reiki, holistic pulsing, energetische en tantra massages tot en met het sjamanistische pad. Hierbij mocht ik mijn stem ontdekken alsook ervaren hoe klanken en vibraties doordringen tot de diepste lagen van het lichaam. Hierdoor kunnen blokkades, trauma's en belastende energieën oplossen en kom je tot zelfheling. Tantra kan hier veel aan bijdragen. Het is een uitnodiging om elke emotie die vrijkomt, positief of minder aangenaam, aan te kijken en jezelf te dragen, zonder oordeel, in een bad van liefde.

  Opleidingen

  • Tantra Atma – Johan Raaimakers: basis en fire snake massage met Dechen Dorje
  • Sananda Tantra – Patrick Schroven: Kashmiri Massage (februari 2024)
  • Tantrananda – Devi: basis, energetische en sensuele tantra massage
  • Key Of Life – Carla Van Den Eekhoudt: coaching, medicijnwiel en sjamanistische healing
  • Anamcara – Roel Crabbé: soundhealing en sjamanistische healing
  • Surya soundhealing – Maarten Adriaenssens: soundhealing
  • De rode draak – Veronika Reniers: Reiki
  • Mira – Catrin Marichal: Holistic Pulsing
  • Malva opleiding – Dirk Stuer: Malva therapie
  • Schoonheidschool: ontspanningsmassage

  Verloop

  Tantra Massage

  Tantra massage San praktijkEen tantrische massage is een liefdevolle aanraking vol aandacht en aanwezigheid. Het wordt gegeven vanuit het hart, met respect voor wederzijdse aangegeven grenzen. 

  • Het is een sensuele energetische massage, waarbij de seksuele of levensenergie gaat stromen en brengt je in een natuurlijke extatische staat van Zijn. Een tantrische massage wordt gegeven vanuit gelijkwaardigheid. Zowel de gever als de ontvanger zijn naakt. Aanraking gebeurt door de gever en niet door de ontvanger. Ejaculatie of een happy ending behoort niet tot het doel van de massage.
  • Als je jezelf regelmatig laat voeden met de liefdevolle aandacht en koestering van een tantra massage zal je meer ontspannen, liefdevoller en met een stromende levensenergie in het leven staan.
   Je leert zonder oordeel genieten van jezelf, je lichaam en je 'seksuele' energie.

  Tijdens een voorafgaand gesprek bespreken we je wensen, noden, verwachtingen en hoe elkaars grenzen te respecteren. Na een verbindingsmoment leg je je op je buik op een futon voor een warme oliemassage. Je volledige lichaam (achter- en voorzijde, inclusief erogene zones - yoni/lingam, tenzij anders aangegeven in gesprek) wordt vanuit mijn intuïtie met openheid, respect en aandacht, subtiel en liefdevol aangeraakt. 
  Hoewel de aanraking via mijn handen (of body to body) gebeurt is het
  de 'zelf' liefde die jou aanraakt. Sensueel, prikkelend, energetisch..
  Je ervaart een stroom van energie en bewustwording.
  Seksuele of levensenergie gaat vrij stromen en je komt in een extatische staat van Zijn.

  ~ IN OVERGAVE GAAN IS LEREN ONTVANGEN ZONDER IETS TERUG TE MOETEN DOEN ~

  Shakti Snake Massage

  De Shakti Snake massage begint met een hoofdmassage waardoor je als ontvanger kan ontspannen en de ruimte en tijd hebt om je hart te openen. In deze staat zal je makkelijker kunnen loslaten wat je niet langer meer dient. Hierna leg je je op je buik waarna je gehele lichaam met warme olie wordt gemasseerd. Hierbij drukken we het slangenaspect uit door middel van slangachtige massagebewegingen.
  De Kundalini-energie wordt geactiveerd, waardoor levenskracht begint te stromen en te vibreren in elke cel van je lichaam en zich verspreidt in alle richtingen. Je ervaart het ontwaken van lichaam en geest. Daarna leg je je op je rug voor een nog diepere en meer vurige, intensere ervaring. Dit wordt bekomen door een uitgebreide lingam of yoni massage. Deze heeft niet als doel een ejaculatie of plaatselijk orgasme op te wekken maar wel het verspreiden van de vurige levensenergie in het lichaam. Tijdens deze massage maak ik gebruik van klankschalen, drum, ratel, shruti, ...

  Privé lessen Tantra Massage (workshop)

  Zou je graag leren hoe je zelf een tantrische massage kan geven aan je partner, een vriend of vriendin?
  Dan kan je lessen nemen en leer je hoe je in een diepe energetische liefdevolle verbinding de seksuele- of levens energie bij je partner kan opwekken, laten stromen en verspreiden tot in elke cel van het lichaam.
  Na de lessen ken je de volledige lichaammassage, inclusief yoni/en of Lingam, verbindingsrituelen en hoe een respect- en liefdevolle verbinding tot stand te brengen.

  De duur van de lessen is afhankelijk van persoon tot persoon en hoe snel je aanleert.
  Belangrijk is om de massagetechnieken en het energetisch - sensueel verbinden te kunnen laten samenvloeien tot één geheel en dit te belichamen.

  Koppel tantra massage

  Samen met je liefste genieten en een massage ontvangen. De massages worden in aparte kamers gegeven, zodat je nog dieper en vrij in de ervaring kan gaan. Vervolgens kom je terug samen en heb je nog 30 minuten privétijd, om te delen en/of samen na te genieten.  

  Inbegrepen in de sessie:

  • Intake/kennismakings gespek (30à 45 min)
  • Massage (+/- 1.5u)
  • 30 min privétijd na de massage
  • Douchen voor en na

  Energetische Soundhealing

  We dragen allemaal een rugzak met ons mee en soms kan deze letterlijk te zwaar worden waardoor je niet meer verder kan in het heden. Trauma's die je hebt opgelopen gedurende je kindertijd en/of jeugdjaren of traumatische ervaringen door een ongeval of plots verlies zetten zich vast in je lichaam. Gevolgen hiervan zijn lichamelijke klachten, laag zelfbeeld, destructieve overlevingsmechanismen, verslavingen, angsten, negatieve overtuigingen, relatieproblemen, levensmoeheid, .. 
  Je voelt je moe, futloos, angstig en blijft vastzitten in steeds herhaaldelijke patronen. Stap voor stap gaan we je rugzak leegmaken zodat je opnieuw verbinding kan maken met je authentiek zelf en wat je graag wil bereiken. Je wordt uitgedaagd om te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

  Een sessie is er op gericht om meer (draag-) kracht te bekomen, inzicht te verkrijgen in  patronen, juiste ervaringen en mensen op je pad aan te trekken. Angsten, zware en belastende energieën te verwijderen.

  Tarieven

  Sensuele Tantra Massage

  • 1,5 uur: € 170
  • 2 uur: € 220
  • 2 uur: € 240 (inclusief klankheling)

  Shakti Snake Massage

  • 2 - 2,5 uur: € 250

  Privé Lessen Tantra Massage (workshop)

  Tarieven per uur:

  • Als koppel of met eigen model: € 70
  • Met model van SanVida: € 90

  We werken telkens in blokken van 2 of 3u.

  Koppel tantra massage

  • 2,5u: € 380

  Energetische Soundhealing

  2 tot 3 uur: Basisprijs € 90 (voor de energetische healing werk ik met het Dana principe, je geeft zelf vrijblijvend naar waarde en je mogelijkheden)

  De massage was zoals een droom, intens, zwevend tussen gelukzaligheid en het loslaten van verdriet. Een zalige stroom van levensenergie. Graag tot een volgende keer!

  Peter (sessie 1) [therapeut: San]

  San is een tantrika bij wie je je direct op je gemak voelt. Ze geeft je een gevoel van gelijkwaardigheid. Ze benadert je met tederheid, respect en overgave. Als geen ander weet ze door de afwisseling van harde en zachte massage, strelingen en tedere aanrakingen de spanningen uit je hele lichaam te laten wegvloeien en de energie opnieuw te laten stromen. Haar tantrische massage is echt een totaal gebeuren waarbij je na afloop een gevoel hebt van lichtheid, van zweven...

  Hannes (sessie 1) [therapeut: San]

  Van bij de eerste aanrakingen was duidelijk dat mijn zenuwachtigheid en onwetendheid naar totale overgave volledig ongegrond en onbenullig waren. San gaf zich volledig met hart, ziel EN lichaam; ze werkt heel intuïtief, op het juiste moment de exacte druk op de juiste plaats. Zij heeft de gave om 2 verschillende energieën te laten samenvloeien tot één harmonieuze vibratie. Samen gingen we naar dieptes waar onderliggende emoties en blokkades vlotjes en vriendelijk werden gezalfd. Dit alles werd liefdevol versterkt met de nodige zang en klank. Voor de eerste maal in mijn leven is mijn, altijd aanwezige, huidhonger, volledig opgelost! Zelfs nu, dagen later, is het hemelse gevoel nog altijd aanwezig.
  San, uit de grond van mijn hart een geweldige dank je wel, en zeker tot de volgende keer.

  Lieven (sessie 1) [therapeut: San]

  Geslacht
  Ben je zwanger?
  Locatie
  Meerkost van 80€ bovenop opgelijste prijzen (excl. duo & 4-handen)
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  Locatie
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  LET OP! Zoë geeft énkel coaching, GEEN MASSAGE!
  Bekijk het profiel van Frederike voor meer uitleg over de mogelijke sessies.
  Gelieve voor een afspraak pas data voor te stellen vanaf november.
  Keuze
  Keuze
  Energetische orgaanmassage
  Neuro-emotionele integratie
  Gegeven door Christophe en Saskia
  Gegeven door Christophe en Anke
  Gegeven door Christophe en Tine
  Gegeven door Christophe en Anke
  Langere sessie mogelijk (+ 50€ per extra 30 min)
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Deze sessies omvatten gesprek, voorbereiding en ritueel, massage van 1,5-2u-3u, verfrissen en nagesprek.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Meer info bij persoonlijk contact
  Opgelet: Gelieve rekening te houden met een wachttijd tot enkele maanden!
  Contact voorkeur. Ik wil...
  Rook je? Zoja, hoeveel sigaretten per dag?
  Drink je alcohol? Zoja, hoeveel dagen per week?
  Hoe ben je op deze site terecht gekomen?

  Afspraak

  Tantra massage afspraak

  Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

  Yoni massage

  Yoni massage

  Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Lingam massage

  Lingam massage

  Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Bekkenbodem massage

  Bekkenbodem massage

  Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

  Getuigenissen

  Tantra yoni massage getuigenissen

  Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

  Video's

  Tantra massage video's

  Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.