Saskia

Land: België
Provincie: West-Vlaanderen (BE)
Locatie: BE - Kortrijk
Therapeut voor: Mannen, Vrouwen
Therapievorm: Duo massage, Energetische massage, Ontspanningsmassage, Tantra coaching, Tantra massage (lingam), Tantra massage (yoni)

Over mezelf

Tantra massage SaskiaIk heb toch wel een lange weg afgelegd om tot hier te komen…

En ben best wel trots op waar ik nu sta en hoe ik in het leven sta! Het was niet zo vanzelfsprekend omdat ik tot een paar jaar geleden eigenlijk heel weinig zelfvertrouwen had, ik zat vast in het leven, het verdriet, teleurstellingen naar werk en gezondheid toe. Mijn levenservaringen hebben mij echter gebracht tot waar ik nu sta, mede door heel veel zorg te geven aan mezelf de laatste jaren, door krachtige workshops te volgen ivm zelfliefde, door het ontdekken van de Tantra hatha yoga level 1 en door Tantra massages te ontvangen ben ik mezelf meer en meer gaan accepteren zoals ik ben… Laagje per laagje werkte ik aan mezelf, werd ik sterker en kreeg ik meer en meer zelfvertrouwen, ik leerde om mezelf graag te zien… Ik kan wel zeggen dat er een Saskia bestaat van voor de Tantra en een Saskia van na de Tantra… Wat mijn doel is, is om mensen bewust te maken dat het anders kan, je kan je losmaken van oude patronen, je kan leren om van jezelf te houden, je mag er zijn zoals je bent, vergeet perfectie en omarm het imperfecte… Het leven kan heel mooi zijn, het is heel mooi, elke morgen krijgen we een nieuwe kans dus grijp ze met beide handen! Weet ook dat licht en donker samen horen, zonder het donker zouden we het licht namelijk niet appreciëren. Geniet ten volle van alle kleine gelukjes in het leven. Verdriet zal er altijd zijn in vele vormen, angst zal er ook altijd zijn in vele vormen, leer het te omarmen in plaats van weg te duwen en kijk het recht in de ogen, ja het doet pijn maar het is een deel van wie je bent. Omarm het en laat het zijn, zodat het kan oplossen of zachter worden met de tijd…

Ik ben geen psycholoog of kinesist, ik werk op gevoel en vanuit mijn eigen levenservaringen. Ik weet zeker niet alles en dat hoeft ook niet… Je kan namelijk altijd bijleren in het leven.

Verloop & tarieven

Voor mij gaat een Tantra massage om:

 • Ervaren
 • Liefdevolle aandacht
 • Liefdevolle aanraking
 • Geborgenheid
 • Vertrouwen geven / vertrouwen krijgen
 • Verbinding maken
 • Onthaasten
 • Vertragen
 • Bevrijd zijn van de tijd
 • Een innerlijke reis
 • Loslaten
 • Helende kracht
 • Zelfliefde
 • Zonder oordeel
 • Geen druk om te moeten presteren, je mag gewoon zijn, je moet niets
 • Een luisterend oor zijn
 • Er mogen zijn, elke emotie is welkom. Een lach, een traan, boosheid, kwaadheid, schaamte, wat er ook opkomt, we laten het zijn en omarmen het, het is ok…
 • In overgave gaan
 • Grenzen respecteren, zowel door mij als gever, als door jou als ontvanger!

Tantra massage

We starten met een kennismakingsgesprek waar je al je vragen en twijfels kwijt kan en waar grenzen besproken worden. Zo kan je al even tot rust komen nog voor de start van de massage.

Dan is het tijd om je te gaan omkleden, er ligt een grote handdoek voor je klaar. Je komt na het uitkleden naar de mat ( deze massage word op een mat gegeven, zo is er een betere energie doorstroming). Daar krijg je de keuze om ofwel onmiddellijk op de mat te gaan liggen ofwel om eerst even een korte verbinding te maken alvorens de massage begint.

Start van de massage, tijd om weg te dromen naar je diepste zijn… Eerst masseer ik de volledige achterzijde van het lichaam (schouders/rug/benen/voeten). Hierdoor krijg je de tijd om naar een diepere staat van ontspanning te gaan, je mag volledig tot jezelf komen… Daarna vraag ik je om je om te draaien en masseer ik de volledige voorkant van je lichaam (borst/buik/armen/handen/benen). Elk deel van je lichaam krijgt aandacht, jij mag er helemaal zijn. Ik geef je mijn volle aandacht en liefdevolle aanraking, dit in alle zachtheid… Dan sluiten we de massage af.

Na de massage krijg je de tijd om terug te keren naar het hier en nu. Mag je voelen en doorvoelen wat deze massage teweeg bracht bij jou… Dit kan bij elke massage anders zijn, dit hangt af van wat er op die moment speelt in je leven.
Elke massage is telkens weer een unieke beleving.

Lingam & yoni massage

Lingam en yoni massage zijn de behandeling van de genitale zone en kunnen deel uitmaken van de tantra massage. Deze zal echter enkel gebeuren wanneer dit veilig voelt voor zowel jou als ontvanger als voor mij als gever. Wanneer ik voel dat het niet de tijd is om deze uit te voeren zal dit ook niet gebeuren!

Waarom we ook de genitale zone mee masseren is omdat we in ons bekkengebied heel wat emoties opslaan… Door massage kan dit verlichting geven op blokkades waardoor de energie terug beter kan stromen.

Aan hygiëne wordt zeer veel belang gehecht, zowel door mij als gever en jij als ontvanger van de massage. Gelieve daarom voor onze afspraak steeds een douche of een bad te nemen.

Duo tantra massage

Samen met je vriend(in) of partner kan je ook kiezen voor een duo energetische/tantra massage.
De massage wordt gegeven door Christophe en mezelf, in één ruimte waar 2 futons (matten) zijdelings naast elkaar liggen.
Er is ook mogelijkheid om te douchen voor en na de massage.

Duurtijd: 3u

Tarieven

Tantra massage: 

 • 2u-2u30 – 165€
 • 2u30-3u – 200€ (incl. lingam/yoni massage)

Duo tantra massage: 3u – 400€ (2x 200)

Op dit moment is enkel cash betaling mogelijk. Graag gepast betalen.

Tantra massage Saskia praktijk

Afspraak

Tantra massage afspraak

Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

Yoni massage

Yoni massage

Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

Lingam massage

Lingam massage

Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

Bekkenbodem massage

Bekkenbodem massage

Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

Getuigenissen

Tantra yoni massage getuigenissen

Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

Video's

Tantra massage video's

Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.