Zoë

Land: België
Provincie: West-Vlaanderen (BE)
Locatie: BE - Brugge
Therapeut voor: Mannen, Vrouwen
Therapievorm: Energetische levenscoaching, Lichaam - Geest - Hartcoherentie Coaching

Over mezelf

Barbara Energetic CoachingMijn reis in de energetische geneeskunde begon 12 jaar geleden toen ik een Tibetaanse energiegenezingsmethode begon te leren. In de volgende 5 jaar kreeg ik verschillende inwijdingen die resulteerden in een diepe verruiming van mijn bewustzijn naar mogelijkheden voorbij de logica van de materie.
Tegen die tijd was ik al bijna 20 jaar bezig met yoga, meditatie en persoonlijke ontwikkeling, en ik begon deze verschillende modaliteiten in een geheel nieuw licht te zien.

Als gevolg hiervan besloot ik mijn internationale zakelijke carrière om te draaien en mijn tijd te wijden aan het combineren van lichaams-, geest- en hartgericht werk met energetische principes.
Zo is de Body ~ Mind ~ Heart Coherence methode ontstaan.
De methode stelt ons in staat fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch gezond te blijven in de stormen van het leven zonder onszelf te verliezen in onze emoties, gedachten of pijn.
Met deze geïntegreerde aanpak kan iedereen leren hoe hij zichzelf opnieuw in balans kan brengen en energie kan geven in zware situaties, voor, tijdens en na de interactie met moeilijke mensen, op momenten van angst of diep innerlijk verdriet.

Mijn levensdoel werd ook glashelder: zoveel mogelijk mensen terugbrengen naar harmonie - met zichzelf, met hun omgeving, met hun leven met diep respect voor de universele principes van energie en liefde.

Verloop & tarieven

Ik wil graag benadrukken dat ik GEEN massagetherapeut ben. Ik ben een intuïtieve life coach (helderwetend) die werkt met een geïntegreerde methode die lichaamsverlichting, mindset werk, emotionele ontlading, regulatie van het zenuwstelsel, somatische deblokkering en energetische oefeningen combineert.

Lichaam ~ Geest ~ Hartcoherentie coaching (online)

De Lichaam ~ Geest ~ Hartcoherentie coaching nodigt je uit voor een diep ontspannende ervaring waarbij we aan het begin van de sessie dieper ingaan op de situatie die je bij mij heeft gebracht. Het enige dat je hoeft te doen, is een privéplek vinden waar je jezelf op je gemak voelt, waar je jezelf vrij kunt voelen om luid te praten en met een glas water bij jou in de buurt.

Tijdens de sessie ervaar je hoe gespannen, negatieve of starre gedachten kunnen omslaan in nieuwe mogelijkheden en inspiratie. Net als een geweldige massage, zal de begeleide ontspanning het hele lichaam kalmeren en energie geven om regeneratie op celniveau te vergemakkelijken.

Ik houd een zachte maar krachtige ruimte voor je interne processen om je veilig en geaccepteerd te voelen, zodat je jezelf kunt toestaan het emotionele pantser dat rond huidige of vroegere situaties is gebouwd, te verzachten.
Wanneer de energie die in dergelijke situaties is opgeslagen, wordt opgeruimd en op een zachte en medelevende manier wordt gereïntegreerd in je eigen energiestroom, zul je ervaren wat het werkelijk betekent om in afstemming met je eigen essentie te zijn!

Tarief: 75 minuten - 150 euro

Energetische Levenscoaching (online of in Brugge)

Op de achtergrond van terugkerende vervelende levenssituaties, schijnbaar onoplosbare problemen of interpersoonlijke conflicten bevinden er zich meestal energetische blokkades. In de Energetische Levenscoaching sessies verwijder ik de blokkades en krijg je instructies hoe je ze op afstand kunt houden.
De energetische verschuivingen vinden onmiddellijk plaats, en wanneer mijn cliënten de gegeven suggesties opvolgen, wordt de interne en externe harmonie van de situatie hersteld. Zelfs al lang bestaande problemen beginnen op te lossen of op wonderbaarlijke wijze uit de weg te gaan, soms binnen enkele uren!

Houd er rekening mee dat het bij complexe problemen wordt aanbevolen om meerdere sessies te doen.

Tarief: 90 minuten - 185 euro

Trauma heling rond intimiteit & seksualiteit (online)

Door het helen van mijn eigen trauma's ben ik diep medelevend en begrijp ik hoe deze ervaringen soms tientallen jaren op de achtergrond van ons leven, gedachten, beslissingen, stemmingen kunnen blijven hangen voordat we beseffen dat we er gewoon nog niet overheen zijn.
Oorspronkelijk dacht ik dat ik vrouwen zou uitnodigen om aan deze wonden te werken, maar de afgelopen maanden kwamen steeds meer mannelijke cliënten bij mij met dit soort problemen.
Ik heb een zachte - NIET opnieuw traumatiserende!! manier - om de onopgeloste trauma's uit het verleden te helen, zodat je de pijn, de schaamte en het (zelf)schuldgevoel die je al die tijd met je meedroeg kunt loslaten.
Houd er rekening mee dat het helen van seksuele trauma's altijd een proces is, geen eenmalige wondersessie.
Mijn doel is om je zo voorzichtig en zo snel mogelijk te helpen, zodat je eindelijk de beperkende overtuigingen die je hebt geleerd over jezelf als gevolg van een seksueel trauma, achter je te laten.

Tarief: 90 minuten - 185 euro

Afspraak

Tantra massage afspraak

Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

Yoni massage

Yoni massage

Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

Lingam massage

Lingam massage

Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

Bekkenbodem massage

Bekkenbodem massage

Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

Getuigenissen

Tantra yoni massage getuigenissen

Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

Video's

Tantra massage video's

Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.